13/11/11

Things I hate. Part Ι.

Όπως πιθανότατα παρατήρησες, πιστέ μου αναγνώστη, το ιστολόγιο υπέστη μερικές αλλαγές, με κυριότερη την προσθήκη του “Λεξικού”, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο και θα χαλάσει κόσμο! Λίγη υπομονή, λοιπόν. Ας έρθουμε όμως στα καθ’ ημάς, με σημερινό θέμα το γεγονός ότι ξύπνησα “στραβά”! Τέτοιες στιγμές διαπιστώνει κανείς ότι πράγματα που μέχρι πρότινος περνούσαν απαρατήρητα, είναι ικανά να κάνουν μέχρι και των Ιώβ να αναφωνήσει “fuck that, η υπομονή έχει και τα όρια της”. Ένα πράγμα σαν τον Incredible Hulk, δηλαδή (Hulk respect). Όπως καταλαβαίνετε, θα υπάρξουν πολλές συνέχειες στο σημερινό άρθρο, καθώς δε φημίζομαι για το μειλίχιο χαρακτήρα μου και i am too old για να αρχίσω μαθήματα γιόγκας (sic). Αν προσπάθησες να με φανταστείς με ροζ κορμάκι να κάνω γιόγκα, ντροπή σου! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Πρώτα στη λίστα, τα κανάλια της τηλεόρασης. Μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα σοβαρό λόγο που όλες οι τηλεοράσεις έχουν αποθηκευμένα στο κανάλι 1 την ΕΤ1, στο 2 τη ΝΕΤ και στο 3 την ΕΤ3; Φυσικά και το ερώτημα είναι ρητορικό, καθώς οι μόνες αποδεκτές δικαιολογίες για τη συγκεκριμένη κατάσταση είναι: Ηλικιωμένος με Αλτσχάιμερ που πιστεύει ότι ζει το ’70, όπου και υπήρχαν μόνο τα κρατικά κανάλια ή άτομο που έχει ως αγαπημένη ενασχόληση το καλλιτεχνικό πατινάζ. Προσωπικά, αποθηκεύω τα κανάλια ανάλογα με το πόσο συχνά τα παρακολουθώ, οπότε τα κρατικά βρίσκονται πάντα από το 7 και πάνω!

Σε αυτό το σημείο θέλω να κάνω την εξής έκκληση: αν ενστερνίζεσαι την ίδια άποψη με το θέμα των καναλιών, επικοινώνησε μαζί μου άμεσα, καθώς μπορεί να είμαστε τα μόνα άτομα στη χώρα που αντιστέκονται στην παραπάνω “συνωμοσία”. Εννοείται ότι θα ιδρύσουμε σύλλογο με όνομα “Κάτω η χούντα της κρατικής τηλεόρασης”, στον οποίο θα είσαι ιδρυτικό μέλος. Chance of a lifetime, σε λέω!

Συνεχίζοντας το σημερινό παραλήρημα, θέλω να αναφερθώ σε μια συμπεριφορά των γυναικών που συναντάται συχνά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου. Γιατί, όποτε κάποιος σας τονίζει ότι “σήμερα είστε πολύ ωραία”, η απάντησή σας είναι “γιατί τις άλλες φορές δεν είμαι”; I hate that. Η απάντηση στην απάντησή σας, για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του και έχει επαρκή ποσότητα χιούμορ πρέπει να είναι: “Τις άλλες φορές δεν βλέπεσαι, ούτε μετά από κατανάλωση   μπουκαλιού Glenlivet 25 ετών. Ευχαριστημένη τώρα;”.

Επόμενο στη λίστα είναι το ποδόσφαιρο. Υποστηρίζω δύο ομάδες, τη Μίλαν και τον ΠΑΟΚ. Γιατί κάθε εβδομάδα 9 στις 10 φορές, όταν κερδίζει η μία χάνει η άλλη; True story και, επίσης, τρελό στοιχηματικό tip. Χτες έπαιζε Πανιώνιος - ΠAOK και έληξε 1-0. Αργότερα έπαιζε Μίλαν - Πάρμα και φυσικά έληξε 4-0. Τυχαίο; Δε νομίζω και μπορώ να σας δώσω άπειρα τέτοια παραδείγματα. Πότε επιτέλους θα συγχρονιστείτε, τον “Cavaliere ” μου μέσα; 

Δε γνωρίζω κατά πόσο ακούτε ραδιόφωνο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε πέσει θύματα ενοχλητικών διαφημίσεων τύπου Jumbo, Multirama κτλ. Ποιο λαμπρό μυαλό βρίσκεται πίσω από διαφημίσεις, όπως αυτή του Μικρούτσικου με τον καραγκιόζη, την οποία, αν ακούσεις πάνω από τρεις φορές μέσα σε μια ημέρα, είσαι στα πρόθυρα να ζωστείς με εκρηκτικά με κατεύθυνση το κοντινότερο Jumbo της περιοχής σου;

Ακολούθως, ένα μεγάλο παράπονο πολλών πολιτών προς την κυβέρνηση αυτής της χώρας. Πότε επιτέλους θα αποποινικοποιηθεί ο λιθοβολισμός καγκουρομηχανόβιων με τρύπιες εξατμίσεις, που φροντίζουν να “ομορφαίνουν” τα πρωινά μας;  Στην ανάγκη, μπορεί κάθε γειτονιά να μισθώσει ελεύθερους σκοπευτές για το σκοπό αυτό. Έτσι, θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας.

Τελευταίο για σήμερα, ένα θέμα σχετικό με τους υπολογιστές. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια επαρκή εξήγηση για τη χρηστικότητα της επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή του, όταν αυτή περιέχει 510 φακέλους και 440 συντομεύσεις προγραμμάτων. Μεταξύ των συντομεύσεων περιλαμβάνονται απαραιτήτως και οι εξής: Acrobat Reader, WinRAR, Word, κάποιο Antivirus κτλ. Αν η απάντησή σου είναι, παραδείγματος χάρη, ότι για το άνοιγμα κάποιου e-book, πρώτα ανοίγεις το Acrobat και, στη συνέχεια, κάνεις Open File, αντί για διπλό κλικ πάνω στο e-book, τότε respect. Ιδρύω θρησκεία με εσένα πνευματικό ηγέτη και ξεκινάμε jihad εναντίων των Ιρακινών.

Αυτά για σήμερα! Η συνέχεια την επόμενη φορά που θα ξυπνήσω κακόκεφος. Ελπίζω να γελάσατε και περιμένω σχόλια με πράγματα που εσείς μισείτε.

5 σχόλια: